I Napoli render der en meget eftetragtet spiller rundt. Han er nemlig så god, at hele tre klubber fra verdens bedste liga, Premier League, vil have fingrene i ham til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig naturligvis om forsvarsspilleren Kalidou Koulibaly der forventes at blive en af de største samtaleemner til sommer, når transfervinduet for de engelske klubber igen åbner forud for den nye sæson.

Landsholdsspilleren fra Senegal er en af Serie As mest frygtede midtstoppere, og hans niveau har været stabilt igennem de sidste par sæsoner.

Ifølge mediet Corriere dello Sport og talkSPORT, er både Chelsea, Arsenal og Liverpool alle interesserede i den 26-årige spillers evner. Mange af dem har faktisk allerede prøvet at hente den kloge forsvarsspiller.

The Blues, Chelsea, har prøvet at hentet Koulibaly tidligere for omkring 600 millioner kroner, men Partenopei stod fast.

. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

 
Han afslog et tilbud tidligere , der var omkring det tilbud som kom til Southampton for omkring 750 millioner kroner, da Virgil van Dijk skiftede til Liverpool i januars.
Alle 3 Premier League klubber mangler defensive kræfter i denne sæson, mens Koulibaly uden tvivl er en af de bedste spillere på sin position, der er at finde på markedet lige nu.

Arsenal har set meget skrøbelige ud uden Laurent Koscielny. På samme måde er Chelsea klar til at sælge David Luiz denne sommer, på samme måde som Cahill også står til at forlade klubben.

Liverpool derimod mangler en solid partner til van Dijk i midterforsvaret.

Der bliver i den grad kamp til sommer, men faktisk har Koulibaly først udløb hos San Poalo Stadio i sommeren 2021. Napoli ligger pt nummer 2 i Serie A – kun overgået af Juventus, der fører rækken med sølle fire point.

Der er derfor lagt op til mere end drama i slutningen af sæsonen .