Serie A har de seneste sæsoner været domineret af en klub: Juventus, der vundet mesterskabet de sidste fem år. 

AF KRISTIAN PARIS

Det faktum slider hårdt på nogle af de andre storklubbers (læs: tidligere) ære og ry. Tidligere giganter som Roma, Inter og AC Milan har bare ikke haft evnerne til at følge med Torino klubbens dominans.
Den eneste reelle udfordrer i de seneste år har været Napoli, der er stormet frem som den klub, der endelig kan slå Juventus af pinden.

Men i sommers gik det vildt for sig i Serie A: De to Milano klubber, AC Milan og inter Milan valgte at bruge en masse penge på en masse nye spillere i håbet om, at igen kunne være med i toppen af Serie og A Europa- og Champions League i næste sæson. Helt efter planen er det ikke gået, eftersom AC Milan ligger nummer syv og Inter Milan ligger nummer 3.

Men én ting er dog sikkert: Det er at Inter vil have deres nuværende anfører i lang tid fremover. For Mauro Icardi har nemlig indrømmet, at han ikke ønsker at skifte klub på noget tidspunkt i fremtiden; han vil gå på pension i Milano.

Lige nu er han Serie A topscorer med 15 mål i bare 14 kampe for the Nerazzurri – noget der har ført til, at Inter ligger nummer tre.

Icardi har som anfører endnu en gang muligheden for at drage i kamp i morgen, når Inter møder Chievo på hjemmebane. Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Han er også meget tæt på at blive den femte spiller i Serie A, der har scoret 100 mål inden 25 år. Han har nemlig først fødselsdag i februar næste år.

I kølvandet på de gode præstationer er der begyndt at florere rygter i Europas elite om, at kongeklubben Real Madrid kunne være interesseret i argentineren. Det har han dog hurtigt manet til jorden ved at afvise et hvert fremtidigt skifte væk fra Inter og Serie A.