Nottingham Forest vil ærgre sig over den dårlige omtale som klubben får i skrivende stund, efter klubbens ejer er blevet taget i at smule stoffer ind i Grækenland. 

AF KRISTIAN PARIS

Det handler om Evangelos Marinakis, der er blevet anklaget for ‘meget alvorlige anklager’ af de græske politi, med anklageren, Eirini Tziva, i spidsen. Det sker efter de har holdt øje med og fulgt ham i de sidste tre år , mellem 2014 og 2017. The Guardian skriver, at det handler om heroin smugling.

 

Marinakis, der købte the Championship klubben for omkring 500 millioner kroner i maj 2017 , er også blevet anklaget for at fuske med økonomien i klubben og tre andre sideløbendende projekter.

. (Photo by Tony Marshall/Getty Images)

Tziva har anklaget ham for at være ejer af en tanker – the Noor 1 – der blevet taget i at være laste med 2,1 ton af heorin i havnen i Piraeus i Grækenland.

Politiet har derudover beslaglagt mange andre fartøjer i grækerens navn, ligesom der også er blevet opfanget adskillige bankoverførsler til mistænksomme og suspekte mænd.

Marinakis ejer også de græske mestre fra Olympiakos, men han har indtil videre afvist alle anklager om nogle former for smugling. Men faktisk var den nu 50-årige forretningsmand også involveret i en matchfixing sag tilbage i 2011. Det handlede om manipulation af kampe i den græske pokalturnering mellem 2009 og 2010.

Marinakis er tidligere blevet anklaget og sigtet, men er aldrig nogensinde blevet dømt. Måske det nu endelig (tænker nogen) sker i dette tilfælde. Hvad det så kommer til at betyde for klubben Nottingham Forest er ikke til at sige endnu.

Menn lige nu ser det ikke super godt ud. Klubben ligger pt nummer 16 i den anden bedste engelske række. De ser dog ud til at blive i the Championship med over 10 point ned til nedrykningsstregen.