Tottenhams danske midtbanemaestro, Christian Eriksen, har endnu ikke sat sin underskrift på en kontraktforlængelse hos Londonklubben.

Christian Eriksen
Christian Eriksen jubler efter et mål mod Inter på San Siro i efteråret 2018. Foto: Dan Istitene/Getty Images

Den danske landsholdsspiller er regelmæssigt blevet sat i forbindelse med et skifte til den spanske kongeklub, Real Madrid.

Nu fortæller den spanske fodboldekspert, Guillem Balague, at Christian Eriksen kun venter på, at Real Madrid skal komme med et tilbud.

”Christian Eriksen har ikke skrevet under på en ny kontrakt med Spurs. Real Madrid viste interesse for interesse for både Kane og Eriksen for halvandet år siden. Harry Kane skrev under på en ny kontrakt efter interessen, men det har Christian Eriksen ikke.”, fortæller Balague til sin egen YouTube-kanal.

”Så Eriksen venter på Real Madrid. Spanierne føler, at han er den perfekte erstatning for Luka Modric. Jeg er ikke sikker på, om jeg er enig i det, men lige meget hvad, så er det, det Real Madrid tænker.”

”De vil have Eriksen, og de prøver på at få ham. Problemet vil altid være, om Daniel Levy ønsker at sælge. Og ham har de ikke snakket med endnu.”

”Vil Real Madrid have ham? Så absolut. Også selvom Zinedine Zidane ikke er vildt imponeret over ham. Real Madrid har haft lange snakke med Eriksens entourage, og klubben har udset ham som et emne.”

Tre klubber vil have Christian Eriksen – han koster 130 millioner pund

Ifølge The Mirror, så skal Real Madrid op med pengepungen, hvis Eriksen skal skrive under med Los Blancos denne sommer. Hele 130 millioner pund vil Tottenham have for den danske landsholdsspiller.

Også både FC Barcelona og Chelsea skulle efter sigende være interesseret i midtbanespilleren. De har fået samme beløb oplyst. Det skriver IC Football News.

Spurs hentede den nu 26-årige dansker fra hollandske Ajax i 2013 for 11,5 millioner pund. Det vil dermed være en ualmindelig god forretning for klubben, hvis han kan skibes af sted til den sum.

Eriksen har spillet en nøglerolle i Mauricio Pochettinos planer, lige siden han overtog styringen hos klubben. I alt har danskeren spillet 199 kampe for klubben og nettet 46 gange.

Han blev udtaget til Team of the Year i Premier League i sidste sæson, og i 2013/14 og 2016/17 blev han kåret til årets spiller i Tottenham.