United har de seneste par sæsoner været særdeles aktiv på samtlige transfermarkeder. Seneste slog klubben rekord, da de tilbage købte den  franske superstjerne Paul Pogba i juli sidste år. Ekspert har gået klubben efter i sømmene og taget stilling til samtlige spillers transferstatus. Vi har udvalgt nogle enkelte og listet dem her for jer… 

AF KRISTIAN PARIS 

BEHOLD, BEHOLD OG BEHOLD! 

David de Gea 

(Photo by Ashley Crowden – CameraSport via Getty Images)

Der har været stor diskussion om, hvorvidt spanieren er i klubben, når sæsonen går i gang igen efter pausen. Men der kan ikke være den store tvivl om de Gea vigtighed for klubben. Er blevet kåret som årets spiller de sidste tre sæsoner i streg, hvilket blot understreger den ranglede målmands evner. Behold ham for guds skyld!

Zlatan Ibrahimovic 

 (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Zlatan forlader måske selv den røde del af Manchester, men klubben skal for alt i verden prøve at beholde svenskeren. Se blot på hans 28 mål i denne sæson. Hvor ville klubben ikke have været, hvis ikke det havde været for de mål og de andre mål han er del af?

ÅBEN TIL FORHANDLING

Anthony Martial 

Var Uniteds topscorer i 15/16 sæsonen, men det sidste år har været en smule skuffende. Efteråret var i særhed en nedtur for det franske talent, der ikke blot havde problemer på banen, men også personligt.

Chris Smalling

I 2015 var han formentlig den bedste forsvarer i England, men efterfølgende i 16 havde han en gedim nedtur. Et år der også var plaget af skader. Mulig for transfer, men klubben skal bestemt tænke sig om, inden de afgør englænderens fremtid.

SÆLG, FOR GUDS SKYLD!

Wayne Rooney 

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Er kun startet inde i ni kampe i sæsonen, og ser ud til at være en falleret stjerne, der blot venter på at starte op igen et andet sted. Trækker omkring 3 millioner om ugen i lønbudget, hvilket er en stor udgift for en spiller, der ikke spiller…

Daley Blind 

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Kom til United som midtbanespiller, men er for det meste, under Mourinho, blevet brugt som forsvarer: enten som back eller decideret midterforsvarer. Hjemlandet Holland er en mulig destination til sommer, når han formentlig skifter det engelske ud.