Den franske fodboldekspert Julien Laurens er klar i mælet. Paris Saint Germain ønsker at sælge Julian Draxler i det kommende transfervindue i januar måned.

Julian Draxler er en af de PSG-spillere, som kan forlade den franske hovedstadsklub til januar, mener fodboldeksperten, Julien Laurens. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

I sidste uge blev Paris Saint Germains tyske offensivspiller, Julian Draxler, kædet sammen med engelske Liverpool FC.

I sidste uge meldte flere medier, herunder det anerkendte fodboldmedie, Goal, at Liverpool ville foretrække at leje den tyske PSG-spiller. Men den franske klub har helt andre tanker for tyskerens fremtid.

Læs også: Dortmund interesseret i United-stjerne: Vi vil hente ham tilbage

Ifølge den franske fodboldekspert, Julien Laurens, ønsker den franske hovedstadsklub nemlig at sælge tyskeren. Dermed kan de undgå at bryde reglerne for Financial Fair Play.

– Jeg er ikke sikker vedrørende lejeaftalen. Jeg tror, at de er nødt til at sælge ham, på grund af Financial Fair Play-reglerne, siger den franske fodboldekspert, Julien Laurens til ESPN FC og uddyber i samme vending:

– Vi ved alle sammen, hvor mange penge de brugte i sommer. De føler, at de er nødt til at sælge i januar for at bringe balance.

Draxler ses her sammen med dí Maria. En spiller, som også kan forlade PSG til januar. Det kan Lucas Moura og Hatem Ben Arfa også. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

– Draxler er muligvis den spiller med det højeste prisskilt af dem, der bør sælges, sammen med Angel di Maria, og du kunne nemt se de to forlade klubben i januar, samt Lucas Moura eller Hatem Ben Arfa, fortæller Laurens til ESPN FC.

Den 24-årige Julian Draxler kom til PSG den 3. januar 2017, og det tyder altså mest af alt på et hurtigt exit for den tidligere Wolfsburg-spiller.

Læs også: BREAKING: AC Milan fyrer Montella – og afløser ham med legende