Fodboldeksperten, Paul Ince, tror på, at Manchester United vil komme tæt på mesterskabet med den nuværende trup, men stadig har en del arbejde at gøre i dette transfervindue, før de for alvor kan duellere om mesterskabet.

5 May 1999: Paul Ince of Liverpool celebrates his goal during the FA Carling Premiership match against Manchester United played at Anfield in Liverpool, England. The game ended in a 2-2 draw. Mandatory Credit: Clive Brunskill /Allsport

Manchester United mangler stadig en eller to kvalitetsspillere, før de kan fremstå som en seriøs titeludfordrer. Det mener den tidligere stjerne på Old Trafford, Paul Ince i et interview med The Mirror forud for Red Devils første kamp i Premier League i denne sæson mod West Ham.

49-årige Ince som kom til United i 1989 nåede at vinde Premier League to gange under et ophold, der varede seks år, med Sir Alex Ferguson som træner.

LÆS OGSÅ: LODTRÆKNING: DBU Pokalens 2. runde

Nu hvor José Mourinho regerer i Manchester United, tror Ince, at de vil komme tæt på mesterskabet, men stadig har en del arbejde at gøre i dette transfervindue, før de for alvor bliver en reel trussel.

United har ikke vundet ligaen i fire år, men er i år mon deres år? Noget kunne tyde på det, for med den historik, som Mourinho har, vinder de hold, han træner altid mesterskabet i portugiserens anden sæson i klubben.

LÆS OGSÅ: Premier League-profil skifter til Monaco