Den danske fodboldekspert og tidligere professionelle fodboldspiller, Stig Tøfting er ikke overbevist om, at de forsvarende mestre fra F.C. København kan lykkes med at forsvare Superliga-guldet i denne sæson.

Det er han ikke på grund af FC Midtjyllands imponerende, offensive spil i Superligaen, som ‘Ulvene fra Heden’ leverer for tiden.

Midtjyderne tabte godt nok i Parken den 10. september, men siden da er det blevet til fem sejre på stribe og en målscore på imponerende 17-4.

– FCM har set stærke ud, siden Jess Thorup skiftede formation, og det er uden tvivl ligaens mest formstærke mandskab. Siden nederlaget i Parken har haft tid til at indarbejde 3-4-3-formationen, og det har skabt gejst og energi i spillet, fortæller Stig Tøfting til Ekstra Bladet, og uddyber:

– Midtjyderne har most sine modstandere på både fysikken og den offensive dynamik, og så har Alexander Sørloth og Jakob Poulsen virkelig imponeret. Det er de to, som løfter FCM-mandskabet lige p.t. Hvis man så deres præstationer mod AC Horsens, så var de to spillere jo på et helt andet niveau – og samtidig så overmatcher man Horsens rent fysisk.

Stig Tøfting mener også, at Alexander Sørloth er bedre end landsmanden, Pål Alexander Kirkevold, der har scoret i ti ligakampe på stribe.

– At score ti kampe i træk er voldsomt imponerende, og endda for en oprykker. Jeg ved godt, han har lavet nogle mål på straffespark, men jeg synes, han har bevist, han har mange kvaliteter. Og selv om angriberes mål ofte kommer i stimer, så er hans præstation jo historisk.

– Jeg synes dog stadig, Alexander Sørloth er en bedre spiller allround. Hans oplæg til Mikkel Duelund i kampen mod Horsens illustrerer alt det, han kan. Alexander Sørloth er en komplet angriber, og han kan være den brik, som FC Midtjylland har ledt efter de seneste sæsoner til at skubbe FCK af tronen, afslutter den tidligere landsholdsspiller i interviewet med Ekstra Bladet.

I dag skal midtjyderne på besøg hos OB, som ikke har tabt i fem kampe i streg.