Dele Alli er blevet en velanset spiller i Europa i løbet af de seneste par år. Derfor kan det undre, at Real Madrid og FC Barcelona endnu ikke har fået øjnene op for det unge stjernefrø.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

af Emil Plovgaard

Tottenham-legenden, Ossia Ardiles, udtaler i et interview med Sky Sports, at hvis han var træner for en af de to La Liga-klubber, så ville han med det samme købe den engelske landsholdsspiller.

Således lød det fra Ardiles i interviewet:

“Succes avler succes, og en masse af Tottenhams spillere er efterspurgt i mange klubber. Real Madrid og Barcelona kommer nok også til at være interesserede, og jeg vil sige, at Dele Alli er det primære mål for mange klubber rundt omkring.

Alle vil have ham, og hvis jeg trænede Real Madrid eller Barcelona, ville jeg også holde øje med ham. Han er en vidunderlig spiller og meget ung.”

Men selv om efterspørgslen er stor, vil London-klubben ikke lade ham forlade klubben med det samme. Londonklubbens plan er, ifølge Daily Mail, at forhøje den 20-åriges løn.

Siden ankomsten til klubben i 2015, har det unge stjernefrø allerede fået sin kontrakt fornyet tre gange, i takt med, at han er steget i niveau.

Den seneste aftale kom i hus i september, hvor han skrev under på en kontrakt, der binder ham til 2022. Lønnen pr. uge er angiveligt 55.000 pund.

Den nye aftale kan dog blive op mod 100.000 pund værd på en ugentlig basis. Det nævnte beløb vil gøre ham til en af Tottenhams bedst betalte spillere.