detLeipzig blev meget overraskende nummer to i deres første sæson i Tysklands bedste række. Det var yderst overraskende og det har ført til, at klubben har måtte sælge ud af nogle af sine store profiler. 

AF KRISTIAN PARIS

Bundesliga ekspert Lee Price hævder nu, at Keita kan komme til at spille for Liverpool allerede i denne sæson.

The Reds har ellers accepteret en aftale til en værdi af 480 millioner kroner, der sender den 22-årige midtbanespiller til Anfield fra Leipzig. Men han kommer altså først til næste sommer i juli.

Men nu afslører journalisten, at handlen kan gøre, at han allerede denne sæson kan komme til Anfield – hvis visse omstændigheder flasker sig.

 

 (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

“Som jeg afslørede tilbage i juni i år, har Keita accepteret aftalen med Liverpool i lang tid, det var bare Leipzig, der spillede hard to get. Vedrørende hans afsked med Leipzig næste sommer på 480 millioner kroner, har den tyske klub altid vist, at Keita blev nødt til at blive solgt. Derfor har de blot prøver på at maximere deres fortjeneste af salget. De har de gjort ved at prøve at tvinge Liverpool til at købe ham allerede nu – det giver mening for alle parter, medmindre Ketita løber ind i en skade.” udtalte eksperten til the Daily Express.

Han slår fast, at der er chance for Liverpool kan betale mere for at få Keita nu – hvis altså Leipzig klarer sig godt i både Champions League og Bundesligaen. Det betyder, at Keita så tidligt som til januar kan spille for the Reds.

Handlen passer også godt til Liverpool. For Keita fungerer som en forsikring for Emre Can, hvis kontrakt udløber til næste sommer. Han forventes nemlig at skifte til Juventus næste sommer.