Liverpool er godt kørende for tiden, og eksperten Paul Merson mener, at Liverpool har store chancer for at vinde PL-trofæet, hvis de altså henter en helt bestemt spiller, til Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Sky Sports-eksperten Paul Merson mener at Liverpool har en kæmpe chance, for at vinde Premier League-trofæet, hvis de henter Southampton-stjernen Virgil van Dijk til Anfield.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Liverpool er det mest scorende hold i Premier League-sæsonen, men de er også blandt de dårligst forsvarende hold. Liverpool har lukket 20 mål ind, i 17 Premier League-kampe. Virgil van Dijk er blevet rygtet væk fra Southampton, hvilken klub der så er forrest i køen er der ingen som ved.

Paul Merson udtaler følgende til Daily Star:

“Liverpool har bevist, at de er med i mesterskabsduellen. De hev en vigtig og sen sejr hjem, mod Everton. Men det er meget sjældent at et hold vinder ligaen, uden en verdensklasse målmand, og en god bagkæde. Liverpool har ingen af de ting, og derfor skal de rette op på problemerne.

Kan Liverpool få fat iVirgil van Dijk fra Southampton, så er deres chancer for at vinde PL-trofæet meget store. Han er nemlig en forsvarsspiller, som jeg tror kan få styr på hele Liverpools defensiv.”

Læs også: Medie: PL-storklubber jagter Serie A-talent