Den tidligere Arsenal midtbanespiller Paul Merson slår fast, at Wenger i hvertfald ikke er at finde i Arsenal efter sommerferien. Han peger på en ny klub i hjemlandet Frankrig som Wengers nye destination. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsene Wengers fremtid hos ‘The Gunners’ har længe været et uvist spørgsmål. Mange fans ser ham forlade klubben når hans kontrakt udløber til sommer. Spørgsmålet for mange fans er bare, hvem der skal erstatte ham, og det er det spørgsmål, der for mange fans er det afgørende.
For hvem kan løfte arven efter en manager, der har været i klubben over 20 år? Ja, det bliver i særdeleshed svært.

Paul Merson, der selv spillede 12 sæsoner i Premier League for Arsenal i årene 1985-1997, peger på en klub i Wengers hjemland som hans nye arbejdsgiver.

Arsene Wenger fotografet under en kamp mod Manchester City, den 8. maj 2016.
Foto: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff

Som sagt, ser mange Wenger forlade Arsenal til sommer, når hans kontrakt udløber. Kritikken har især taget til efter endnu en Premier League titel er røget ud af Londonklubbens fødder, og de må endnu et år kæmpe med i kampen om den eftertragtede fjerdeplads. Derudover hjælper det ikke, at Wenger og resten af mandskabet tabte ydmygende 5-1 til Bayern München i Champions Leagues 16-dels finale.

Nej, den klub Merson ser som Wengers nye arbejdsgiver er hovedstadsklubben PSG. Hvis det flasker sig i Wengers favør bliver klubbens nuværende manager Unai Emery nemlig også fyret, som en konsekvens af PSG manglende dominans i den hjemlige liga.

Vi må vente og se, og rygterne er mange. Hvad, der dog er sikkert, er at Wenger IKKE er at finde i Londonklubben efter sommerferien. Om den 67-årige franskmand fortsætter i fodboldverdenen eller går på velfortjent pension vides endnu ikke…