Manchester City og Liverpool støder torsdag aften sammen i et opgør, som kan komme til at spille en afgørende rolle for, hvem der kommer til at vinde Premier League i maj.

Manchester City går ind til opgøret med en forfærdelig stime. Således har The Citizens tabt tre ud af de seneste fem Premier League-kampe.

I mens kan Liverpool se tilbage på en forrygende stime. The Reds har nemlig vundet de seneste ni kampe. Dermed fører de Premier League med hele seks point ned til nærmeste forfølger og med syv point ned til Manchester City.

Derfor er kampen af afgørende betydning for Manchester City, hvis ikke klubben skal hægtes helt af i titelkapløbet.

Som vanligt har eksperterne Paul Merson, Mark Lawrenson og Michael Owen givet deres bud på kampen til henholdsvis Sky Sports, BBC Sport og Metro Sport.

Her er, hvad de har at sige, før dagens kamp:

Paul Merson – Sky Sports:

– Det lyder fjollet, men jeg bliver overrasket, hvis Manchester City vinder kampen. Jeg kan bare ikke se, hvordan de kan stoppe Liverpool fra at score. Som kampen tager sig ud, kan jeg ikke se, hvorfor Liverpool ikke skulle vinde den her.

– Mit eneste spørgsmål er, hvordan Liverpool griber opgøret an. Går de ud og tror, at de kan klare sig med en uafgjort? Eller sætter de alle sejl ind, og beslutter sig for at vinde Premier League torsdag aften?

– Hvis Liverpool taber kampen, så handler det om, hvordan de reagerer efter nederlaget. Dermed vil de heller ikke længere være ubesejrede, og det kan betyde et knæk i selvtilliden.

Resultat: Manchester City 1-3 Liverpool

Mark Lawrenson – BBC Sport:

– Super torsdag! En kæmpe kamp på tapetet.

– Netop fordi det er Liverpool, så kræver det en sejr for Pep Guardiolas mandskab. The Reds kan være tilfredse med en sejr eller en uafgjort.

– Selvfølgelig vil de ikke gå ud og håbe på en uafgjort, men et point vil gøre Citys forsøg på at lukke hullet, meget besværligt.

– De to hold vil have kæmpe respekt for hinandens offensive spillere, og på grund af det, tror jeg det bliver skakmat.

Resultat: Manchester City 1-1 Liverpool

Michael Owen – Metro Sport:

– City vandt med 5-0, da de to hold mødtes i sidste sæson, og Sadio Mané fik rødt kort. Det er deres eneste sejr i de seneste 11 opgør mellem de to klubber.

– Jeg tror, at Jürgen Klopp og co. vil vedligeholde afstanden til Manchester City med et vigtigt point på Etihad.

– Sergio Agüero scorede på St. Mary’s i søndags, og angriberen har scoret i de seneste seks hjemmekampe mod netop Liverpool.

– Han fortsætter måske den tendens mod Jürgen Klopps mandskab, men jeg føler stadig, at The Reds vil gøre nok til at kampen bliver uafgjort.

Resultat: Manchester City 2-2 Liverpool