Real Madrid har netop set sig selv spille sig videre i dette års Champions League, hvor de er nået helt til semifinalen. Her skal de mødes frygtindgydende Atletico Madrid, der også har gang i en ganske udmærket sæson. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu er der dog dårlige nyheder for hovedstadsklubben. Det er nemlig slået fast, at en af Real Madrids største stjerne, Gareth Bale, nu er ude… igen.

Det bekræftes nemlig af det spanske medie AS, at den walisiske landsholdspiller er ude tre til fire uger, hvilket altså holder ham ude, når Zinedine Zidane og co. tager i mod Atletico Madrid i Champions League semifinale.

 

Den walisiske angriber er netop vendt tilbage fra endnu en skade, og derfor var han også  med i
weekendens El Clasico opgør mod Barcelona. Her gjorde han ikke det store for at hjælpe holdet
til sejr, og det endte med at hovedstadsklubben tabte 2-3 efter Messi føringsmål langt inde i
overtiden.

Han holdt ikke lang tid og blev taget ud efter ca 30 minutters spil til fordel for Marco Asensio.

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-BARCELONA

Faktisk står det så skidt til, at Gareth Bale har haft hele 17 skader i den hvide trøje siden han kom til klubben i 2013 fra Tottenham Hotspurs.

Siden han kom til klubben – fire år siden – har han spillet omtrent 100 kampe og scoret godt 50 mål i ligaen. Egentlig ganske udmærket, men denne sæson har bestemt ikke været værd at huske.

Faktisk har Gareth Bale misset hele 20 kampe i denne sæson – og sæsonen er ikke slut endnu.

I stedet for Bale i den berømte trio BBC (Benzema, Bale og Cristiano Ronaldo), har de to spaniere Isco og Marco Asensio optrådt. Og det har de gjort ganske godt. Faktisk bedre end hvad Bale nogensinde har præsteret.

Det store antal skader for den 27-årige kantspiller er resulteret i rygter om, at klubbens præsident Florentino Perez angiveligt ønsker at sælge spilleren til sommer.