Paris Saint-Germains angriber Neymar Jr. får angiveligt en meget stor bonus, hvis han formår at slutte foran Messi og Ronaldo i denne års udgave af Ballon d’Or der af mange betragtes at være prisen som verdens bedste fodboldspiller. 

Prisoverrækkelsen sker først i december dette år, og indtil videre er der 30 spillere nomineret og indstillet til prisen – men dog stadig med Messi, Neymar og Ronaldo som favoritter.

Hvis den brasilianske landsholdsspiller skulle gå hen og vinde kan han se frem til at modtage over 25 millioner kroner af sin franske arbejdsgiver  – det skriver den franske avis Le Parisjen.

Men det er ikke et enkelt tilbud som den tidligere Barcelona stjerne er blevet stillet: for i hans kontrakt med hovedstadsklubben, der løber helt til 2022 indgår en klausul, hvori han modtager omkring 25 millioner kroner hver gang han vinder Ballon d’Or i de kommene sæsoner.

(Photo by Stuart Franklin – FIFA/FIFA via Getty Images)

Avisen skriver, at de 25 millioner kroner er lig den løn som Neymar modtager om måneden.

Sidste år slog den brasilianske kantspiller fast, at Ballon d’Or bestemt er et mål for ham:
– At vinde Ballon d’Or er et mål for mig – det vil være en personlig sejr for mig, men jeg har ikke travlt, slog brasilianeren fast.

Hans manager, Unai Emery, slog tidligere på ugen følgende fast:
– Neymar er en spiller med mange kvaliteter: han er i stand til at vinde Ballon d’Or. Vi vil naturligvis det bedste for ham og vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at vinder trofæet.

 

Sidste vinter sluttede Neymar som nummer tre; lige efter Lionel Messi og Ronaldo. Ingen andre end de to har vundet prisen siden 2007, da Kaka modtog prisen.

Efter La Liga og Champions League succesen sidste år, må man sige, at Ronaldo nok er den største favorit til prisen i år, hvilket så er hans femte udgave af den eftertragtede pris.