De to olierige fodboldklubber PSG og Manchester City tørner sammen i dette års Champions League-kvartfinale, i en kamp mange eksperter og fans har navngivet ‘El Ca$ihco’ netop på grund af de mange penge, der er investeret i spillere på begge mandskaber. 

Af David Paris

Den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain, eller PSG, som de også bliver kaldt, møder Manchesters rigeste fodboldklub, Manchester City, i Champions League-kvartfinalerne. Klubberne er nok dem, der inden for de sidste par år, har brugt flest penge på transfers og spiller- og personalelønninger. Derfor er kampen en særdeles vigtig – både fordi det handler om videre avancement til semifinalerne, men også fordi vinderen af kampen fremstår som den klub ‘der har gjort det bedst på transfermarkedet’.

Twitters reaktioner

Med andre ord er kampen ikke kun Manchester City mod Paris Saint-Germain, men også Sergio Aguero og Zlatan Ibrahimovic mod hinanden. Det er nemlig de stjerneangribere, som hæver den højeste løn på de to mandskaber. Det skriver det engelske medie Goal.

Og netop mediet Goal har kigget på Twitters reaktioner på det såkaldte ‘El Ca$hico’. Dem får du her: