Den brasilianske landsholdsspiller kunne ikke deltage i weekendens El Clasico-opgør, men formåede anden måde alligevel at markere sig. Det forgik på Twitter, det var lige efter kampen og der blev taget godt og grundigt pis på Real Madrid. 

Af David Paris 

Den argentinske troldmand Lionel Messi stjal endnu en gang rampelyset for alle spillere på Santiago Bernabeu i weekendens El Clasico-opgør mellem Barcelona og Real Madrid. To minutter inde i overtiden afgjorde han med kampen med sin scoring til 3-2 og satte samtidig en vigtig milepæl i sin egen og klubbens historie. Han scorede nemlig sit mål nummer 500 for den catalanske storklub.

Hele kampen gav publikum i alt fem mål, et rødt kort og drama i verdensklasse, idet udviste Sergio Ramos kom op og toppes med landsholdskollegaen Gerard Pique fra Barcelona.

Da Lionel Messi nettede til 3-2 var det selvfølgelig en fantastisk præstation. Men endnu mere speciel var hans fejring af målet. Han løb nemlig ud til Barcelona-fansene i det ene hjørne, tog trøjen af og vendte ryggen af trøjen væk fra sig selv – altså ud mod publikum.

Neymar fra Barcelona var ikke  med i kampen grundet en tre-spilledages karantæne for sin opførsel i kampen med Malaga d.8 april. Den brasilianske offensivspiller var dog alligevel til stede på stadion og umiddelbart efter slutfløjtet lagde han nedestående billede op på sin Twitter-profil:

Neymar fejrer sejren på samme måde som Messi fejrede scoringen på banen. Neymar fravær blev ikke mærket på banen og Barca, som klubben også kaldes, sikrede sig tre point i jagten på La Liga-titlen.

Næste kamp for klubben er i aften mod Osasuna og der afsoner Neymar sin sidste karantæne dag. Det er derfor først på søndag, at den dødsensfarlige trio MSN kan blive genforenet og det er i en kamp mod Espanyol.