Tottenham Hotspur er videre til FA Cuppens sjette runde efter en 2-0-sejr mod Newport County på Wembley. Næste modstander i den hæderlige pokalturnering hedder Rochdale. De to hold mødes den 18. februar.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Spurs havde allerede godt fat om Newport ved pause. Efter at være blevet tvunget ud i et omkamp af League Two-klubben, sendte et selvmål fra Dan Butler og et mål fra Erik Lamela altså Mauricio Pochettinos hold videre til næste runde i den berømte pokalturnering, FA Cuppen.

Det er uden tvivl her, Tottenham skal hente sølvtøjet i denne sæson.

Dele Allis svære uge

Det har dog været en hektisk uge for Tottenhams midtbanespiller, Dele Alli, på e sociale medier i denne uge.

Alli tiltrak masser af had efter søndagens 2-2-opgør ude mod Liverpool.

Under kampen blev Alli tildelt en advarsel af dommeren for at forsøge at tilluske sig et straffespark til ham og sine holdkammerater. Det gjorde han ved at falde i feltet.

Det er tredje gang i denne sæson, Dele Alli bliver tildelt et gult kort for film.

Allis uge blev dog yderligere forværret, da en privat video af ham kom frem på de sociale medier i løbet af ugen.

Tottenhams Dele Alli får en ny sang

Med det i mente, blev Spurs- og England-midtbanemanden hyldet med en sang onsdag aften i forbindelse med FA Cup-opgøret mod Newport County.

Det er nemlig modstanderholdets fans, der i anledning af, at de skulle spille mdod Tottenham på selveste Wembley, lavede en sang om midtbanespilleren.

Her er teksten:

You’ve got Dele Alli, I just don’t think you understand…

He’s got more public hair, than you’ve got silverware, you’ve got Dele Alli…

Tottenham v Arsenal

Synger Arsenal-fansene mon denne sang, når de på lørdag støder ind i Tottenham på Wembley i det såkaldte ”north London derby”.

Tottenham er fire point foran sine lokale rivaler i tabellen.

Spurs befinder sig på femtepladsen, blot et point fra Chelsea. Tottenham har 49 point, mens Arsenal på sjettepladsen har 45.

I det første opgør mellem de to klubber i denne sæson, slog Arsenal sine rivaler med 2-0. Det var Skhodran Mustafi og Alexis Sánchez, der kunne bringe jublen til Emirates.