Ekstra Bladets brugere har talt. Med tydelige ord. De er ikke tvivl. Søndag aften står den på EM-finale mellem Danmarks og Hollands kvinder, og ikke derby mellem Brøndby og FC København.

ENSCHEDE, NETHERLANDS – AUGUST 05: Nadia Nadim of Denmark looks on during a training prior UEFA Women’s Euro 2017 Final against Netherlands at De Grolsch Veste Stadium on August 5, 2017 in Enschede, Netherlands. (Photo by Maja Hitij/Getty Images)

En afstemning på Ekstra Bladets hjemmeside viser, at danskerne helt klart helst vil se EM-finalen, og her kommer så problemet… De to kampe spilles nemlig ikke hver for sig, men kommer i stedet til at overlappe hinanden.

EM-finalen har kick-off klokken 17, mens Brøndby og FC København sparkes i gang klokken 18.

Derfor bliver det altså ikke muligt at se begge kampe i fuld længde, med mindre man har to skærme tændt.

– Vi har undersøgt muligheden for at rykke kampen mellem Brøndby og FCK, men vi er nået frem til, at vi ikke gør det. Der er mange hensyn at tage, og vi har vurderet, at indløbet er for kort.

– Det er en stor kamp med over 20.000 tilskuere, og vi er meget få dage inden kampen. Forskellige hensyn har gjort, at vi har truffet den beslutning, at vi fastholder tidspunktet, siger Peter Ebbesen til Ekstra Bladet og understreger, at man anerkender EM-kvindernes præstation.

Ifølge Kim Mikkelsen, ledende redaktionschef på TV3 Sport, der har rettighederne til kampen mellem Brøndby og FCK, er det ikke tv-stationen, der har modsat sig, at kampen mellem Brøndby og FCK bliver flyttet.

– Det havde ikke været et problem for os at rykke kampen en time, så seerne kunne se begge kamp, siger Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet.