Arsenal måtte se sig besejret i det franske torsdag aften på trods af, at de hurtigt kom foran i kampen mod Rennes.

Sokratis Papastathopoulous’ røde kort, som kom kort før pausen ændrede kampens kurs.

Arsenals træner, Unai Emery, fortæller, at man skal lære med at spille med 10 mænd. Sokratis Papastathopoulos blev torsdag aften udvist i 1-3-nederlaget mod Rennes. Det er tredje gang i de seneste seks kampe, at Arsenal får en mand udvist.

Alex Iwobis mål til gæsterne blot tre minutter inde i kampen satte dog gang i håbene blandt klubbens fans. Tingene skulle dog blive meget værre. På syv minutter formåede græske Sokratis at samle to gule kort til sig.

Rennes udlignede blot få øjeblikke efter udvisningen med et mål af Benjamin Bourigeaud.

Det franske Ligue 1-mandskab dominerede stort set hele anden halvleg. Et selvmål fra Nacho Monreal og sent mål af Ismaila Sarr sikrede en fortjent sejr i den første kamp.

Arsenal må nu steppe op, hvis de skal videre i Europa League. I næste uge er der returkamp på Emirates Stadium i London.

Ifølge træner, Unai Emery, kom udvisningen til at spille lidt for meget ind.

”Jeg føler, vi ændrede mere, end vi burde, og et rødt kort er, hvad der sker”, fortæller han.

Arsenals Lucas Torreira blev udvist i lørdagens kamp mod Tottenham, og Alexandre Lacazette gik glip af den første kamp mod Rennes, efter han blev udvist i Europa League-kampen mod Bate Borisov.

”To gule kort, som er dommerens beslutning. Efter det her, mener jeg, at vi skal lære at spille med en mand mindre på banen,” fortæller Emery.

”Det var ikke nogen god oplevelse i dag, fordi vi ikke kunne udføre vores arbejde under de svære betingelser. Vi kan gøre det bedre.”

Ingen problemer med disciplinen

Både Lacazette og Sokratis går glip af kampen mod Rennes i næste uge, men ifølge Emery er der ikke problemer med disciplinen på holdet.

”Nej. Vi kan analysere de tre røde kort, som er blevet givet, individuelt.”