Emre Can har denne sommer skiftet Klopp ud med Allegri. Anfield ud med Juventus Stadium. England ud med Italien. Premier League ud med Serie A. Her er de sidste ord han fik fra sin gamle klub inden han skiftede til Juventus. 

Juventus’ midtbanespiller Emre Can har afsløret, hvad Liverpools manager jürgen Klopp sagde til ham, da han forlod Anfield. Som bekendt skiftede han til de italienske mestre tidligere denne sommer. Han insisterer på, at forholdet til tyske Klopp stadig er intakt og lever i bedste velgående.

Can afslog at skrive under på en ny aftale med Liverpool og skiftede dermed på en fri transfer til Serie A.

Selvom ham og Klopp ikke kunne blive enige om en ny kontrakt i løbet af sæsonen, var han stadig på holdkortet i Premier League klubben. Det er han taknemmelig for, har han senere afsløret.

“Mit forhold til Klopp har altid været godt. Han ønskede mig alt held og lykke i fremtiden, da jeg fortalte ham, at jeg forlod klubben. ” Det har Can fortalt til BBC Sport under pre seasonen med Juventus i USA.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Gjorde altid sit bedste

” Ikke mange managers ville lade dig spille så mange kampe, når du er i de sidste måneder af din kontrakt. Men jeg gjorde altid mit bedste. Jeg ville altid hjælpe holdet, hjælpe Klopp. Det var det han så. Det var derfor han havde tillid til mig lige til sidst.” fortalte tyskeren også.

En skade i ryggen betød, at den 24-årige midtbanespille var ude i de sidste par uger af 17/18 sæsonen. Han kom sig dog til at blive skiftet ind i Champions League finalen i sæsonens sidste kamp.

“Jeg er meget glad for at være i Torino. Den her klub og det her projekt er meget stort.  Vores fokus er Serie A, men selvfølgelig vil vi vinde Champions League. Vi går ikke bare rundt og venter på det, vi vil rent faktisk gøre noget for at vinde det. Kæmpe for at vinde det” forklarede han.