Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo forventes at skifte til Serie A-klubben Juventus Juventus inden for den nærmeste fremtid. Et spændende skifte, der giver Juventus helt ny muligheder i en opstilling. Vi giver dig her svaret på, hvordan Juventus kan stille op.

Den i dag 33-årige fodboldspiller er netop blevet færdig med VM-slutrunden for Portugal, hvor det, desværre for dem, kun blev til en plads ottendelsfinalerne. Men under hele slutrunden var der rygter om Ronalds fremtid og det er der stadig. Real Madrid-spillerne ligner en ny mand i den sort-og-hvid-stribede Juventus-trøje. Såfremt han skifter, så giver det træner Massimiliano Allegri nogle helt andre muligheder i forhold til opstilling. Der er ingen tvivl om, at Ronaldo, der har vundet Ballon d’Or  hele fem gange skal starte inde. Men hvem bliver så henvist til bænken? og hvordan indgår Ronaldo i samarbejde med de to andre Juventus-angribere Paulo Dybala og Gonzalo Higuain.

Billedet ovenfor er fra Goal.com

Serie A-klubben Juventus skal finde penge

Billedet ovenfor er udarbejdet af Goal.com og er et god bud på, hvordan ‘Den Gamle Dame’ som Juventus også kaldes, kan stille på Ronaldo på banen fra start. Det bliver nemlig et såkaldt tremandsangreb med Ronaldo, Higuian og Dybala med sidstnævnte som den mest tilbagetrukkede af de tre. Måske kommer Dybala til at fungere som en falsk 9’er som  Messi gør de for Bacelona, når de spiller uden egentlig angriber.

Ifølge flere medier, herunder Goal.com, The Telegraph og Tipsbladet så kommer Ronaldo til at koste Juventus 900 millioner danske kroner. Derudover skulle kontrakten være på fire år. Lønnen ligger på 225 millioner kroner om året. Af den grund skal Serie A-klubben Juventus altså ud at skaffe cirka 2 milliarder for at have råd til Ronaldo. 30 procent kan ifølge samme medier komme fra merchandise med Ronaldo på og flere solgte billetter, men resten vurderer flere eksperter skal findes ved hjælp af salg af spillere. Og her kunne Higuian og Dybala blive ofre og så er der lige pludselig ikke nogen trio…