Wayne Rooneys karriere på Old Trafford er desværre nok ved at lakke mod enden. Spilletiden er ikke noget, Rooney er stolt af, og nu skriver medier, at Rooney har modtaget tilbud fra den sindssygt rige kinesiske liga.

Af Anders Lang Jensen

LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 17:  Wayne Rooney of Manchester United is challenged by Alberto Moreno of Liverpool during the Premier League match between Liverpool and Manchester United at Anfield on October 17, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Rooney´s dage hos The Red Devils er ved at være talte… Foto: Getty Images

Det er et tilbud, som lyder på svimlende £500.000 om ugen. En kontrakt han må have ualmindeligt svært ved at afvise. Dog er håbet for United-fans der endnu. For Mourinho har udtalt, at han aldrig vil sælge legenden.

Men interessen er der stadig. Den voldsomme pengetank ovre i østen. Nuværende træner i Shanghai SIPG Sven-Goran Eriksson er meget glad for den engelske legende, og vil hente ham til Asien.

Eriksson kender Rooney ganske godt, efter han trænede ham på det engelske landshold. Træneren vil angiveligt begynde at snakke med Rooney og hans repræsentanter i det nye år.