Barcelona er lige nu i gang med at forberede sig til næste sæson. Det gør de ved at ved at forlænge med deres franske forsvarssjerne. 

I følge Barcelona eget officielle website har klubben skrevet under med Samuel Umtiti. Han forlænger med klubben og bliver på Camp Nou de næste fem år.

Det bekræfter de catalonske giganter i går søndag. Umtiti præsenteres i dag mandag på en pressekonference, hvor han fortæller om overvejelserne bag beslutningen.

Samuel Umtiti i kamp for FC Barcelona i La Liga mod Celta Vigo i denne sæson. Foto: Alex Caparros/Getty Images

For Umtiti er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Man Utd. Faktisk har han ikke manet de rygter til jorden eller gjort opmærksom på, at han ønsker at blive i Barcelona. Han kom til Catalonien fra Lyon tilbage i sommeren 2016 og er nu 24 år gammel.

Bliver præsenteret mandag

“FC Barcelona og Sammuel Umtiti er nået til enighed om at forlænge samarbejdet for de næste fem sæsoner så den franske spiller bliver i klubben indtil 2023.

Umtit vil skrive under på kontrakten kl. 10 mandag i Josep Sunol loungen på Camp Nou. Omkring en halv time efter ved 10:30 tiden vil han givet et interview med pressen i Ricard Maxenchs presserum.

Umtiti er lige nu en del af det franske landshold, der er i gang med at forberede sig til den kommende VM slutrunde i Rusland, der begynder om mindre end to uger. Faktisk scorede Umtiti i nationens seneste landskamp, hvor de mødte Italien – de spillede i fredags.

Næste kamp for Frankrig er på lørdag, hvor de i deres sidste testkamp møder USA på hjemmbane kl.21.

Derudover går det rigtig løs den 16/6 mod Australien i første gruppespils kamp. Derudover er Peru og Danmark i gruppen.