Et af de største rygter i engelske fodbold har i hele dette efterår været snakken om, at Arsenals chilenske superstjerne, Alexis Sanchez, er på vej væk fra klubben – måske på en fri transfer. 

AF KRISTIAN PARIS

Som sagt har det været et af de længst varende rygter i engelsk fodbold, men nu ser det ud til, at der endelig kan komme en afslutning på de mange rygter.

I følge det britiske medie the Mirror, er den chilenske stjerne, der længe har villet væk fra London for at vinde flere titler, villig til at vente helt til sommeren for at sikre sig et skifte til en klub, hvor han netop kan vinde titler. Det rygtes nemlig nu, at Premier League storklubben – og Arsenals kolleger – Manchester City står med åbne arme og venter på den sydamerikanske landsholdsspiller.

Skiftet vil i følge avisen gøre ham til en af de bedst betalte spillere i verden. Han kan nemlig sikre en løn på omkring 3,25 millioner kroner… om ugen.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Sanchez har allerede tidligere ytret et ønske om at komme væk fra London klubben, men de har den seneste tid gjort alt, hvad de kan for at holde på chileneren. I denne sæson er det for Sanchez blevet til fire mål og tre assists i hele 13 PL-kampe.

Sanchez’ kontrakt  udløber til sommer, men Wenger og co. vil formentlig ikke lade ham gå – i hvert fald ikke, hvis deres anden superstjerne, Mesut Özil, også er på vej ud af svingdøren i London.

Sanchez har i følge samme medie modtaget et stort tilbud fra en klub i den kinesiske superliga. Dog har der også været rygter om, at han skulle være blevet tilbudt en kontrakt fra den franske storklub PSG.

Den største beundrer er dog Guardiola og han vil prøve alt, hvad han kan for at hente hans tidligere spiller til City til sommer.