Antoine Griezmann har i denne sæson været en meget blandet oplevelse. I begyndelsen af sæsonen blev han buet ud af Atletico-fansene, og nu er han nærmest deres helt store helt. Dette har også gjort, at han er blevet rygtet til diverse storklubber rundt omkring i Europa, og nu kommenterer han selv på rygterne. 

Atletico Madrid-angriberen Antoine Griezmann har været ude og afvise rygterne om, at han har en aftale på plads med Barcelona, men hans fremtid skal være afgjort inden VM til sommer.

Griezmann, der tidligere på dagen scorede det udlignende mål i Atleticos 1-1 resultat mod Real Madrid, er blevet linket kraftigt med Barcelona, men nu er han ude og benægte rygterne.

Atletico de Madrid’s Antoine Griezmann during La Liga match in Madrid, Spain, on January 6, 2018. Photo by Acero/AlterPhotos/ABACAPRESS.COM

“Jeg vil ønske, at min fremtid er afklaret inden VM, ellers vil vi have spørgsmål til højre og venstre. Jeg vil fortætte som jeg gør nu, og give alt for min klub”

Griezmann vil være en nøglespiller, når det franske landshold tager til Rusland til sommer for at spille VM. Her vil han blandt andet spille sammen med spillere som Paul Pogba, Kante og Kylian Mbappe.

Griezmann har scoret 18 mål og lagt op til otte mål i 27 ligakampe indtil videre i denne sæson.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/kaempe-byttehandel-paa-vej-liverpool-smider-salah-til-madrid/

“Real Madrid er klar til at smide et kæmpe bud på Mohammed Salah fra Liverpool. Angiveligt skulle der være tale om en kæmpe byttehandel med en af deres bedste spillere. ”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/aah-nej-liverpool-saa-slem-er-salahs-skade/

Alle Liverpool-fans måtte holde vejret i sidste uges Champions League-kamp mod Manchester City, da deres helt store stjerne Mohammed Salah måtte udgå med noget, der lignede en lyskeskade.