Manchester City fører lige den bedste engelske række, og meget skal gå galt, hvad Guardiola og co. ikke kan kalde sig engelsk mester om et par måneder, når sæsonen er færdigspillet. 

AF KRISTIAN PARIS

Man kan argumentere for, at City kun er så gode som de er fordi, de bruger ufattelige store summer penge på alle spillere de henter. I sommers var bestemt helller ikke undtagelse, hvor man hentede ny indkøb for lige knap 2 milliarder kroner.

En af de spillere var den 23-årige venstre back, Benjamin Mendy, fra den franske Ligue 1 klub Monaco, der kom til den blå del af Manchester for omkring 450 millioner kroner. Han blev dog hurtig efter ankomsten alvorligt skadet, og har således indtil videre kun spiller fire kamp for City i denne sæson.

Efter flere grundige undersøgelser tilbage i september sidste år har det vist sig, at Mendy først er tilbage til begyndelsen af næste sommer.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Den franske spiller er dog nu gået frem og udtalt sig, at han meget vel kan være tilbage på banen allerede om måned. Men det rygte har manager, Guardiola hurtigt manet til jorden – han mener først, at han er tilbage en gang til marts.

– Mendy har det meget meget bedre en før. Jeg tror, at om to måneder – måske allerede i marts – er han klar til at påbegynde en let træning med os igen, udtalte den 47-årige træner i et pre match interview forud for weekendens Premier League runde.

Mens franskmanden med sikkerhed er  ude til weekenden er der stadig tvivl om  klubbens spanske stjerne, David Silva, der udgik tidligt i kampen mod WBA i midtugen.

– David Silva kunne ikke træne med os i går. Han er i bedring, men han har fået et slemt slag i siden, og i morgen vil vi se,hvordan han har det.