Det meste i international fodbold presse handler lige nu om det sidste af sæsonen og forberedelserne til VM til sommer. I kølvandet på nuværende landsholdspause har vi taget et kig på de stjerner, der formentlig spiller deres sidste internationale slutrunde denne sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

8. Javier ‘Chicharito’ Hernández

Han har længe været lederen af Mexicos angreb, men han bliver faktisk kun 30 her til sommer. Dog har han formået at lave hele 49 mål i blot 99 landskampe for det sydamerikanske landshold.

Han er netop kommer til West Ham, men vi tror ikke på, at han kan holde det niveau fire år mere inden de næste VM oprinder.

7. Olivier Giroud

Chelseas nye angriber, Olivier Giroud, vil formentlig vinke farvel til landsholdet efter denne slutrunde for at gøre plads til de store franske talenter i angrebet. Med spillere som Alexandre Lacazatte, Anthony Martial, Kylian Mbappe og Antoine Griezmann i offensiven er der nok ikke plads til den 31-årige angriber om fire år. 

6. Joe Hart

Selvom han måske nok ikke er førstevalg denne sommer, er det allerede blevet bekræftet, at han kommer til at have en plads i truppen til sommer, når Englands landshold endnu en gang skal prøve at gøre forfædrenes succes i 1962 efter til endnu en slutrunde.

5. Edinson Cavani

Cavani og Suarez er oftest angriberduoen på det uruguayanske landshold. PSG angriberen har spillet over 100 landskampe med over 40 mål til følge.

Han er dog nu 31 år og han ved nok godt, at det bliver den sidste slutrunde, hvorfor han vil gøre sit upperste for at spille så godt som muligt.

4. Dani Alves

Brasiliens kaptajn og højre back, Dani Alves bliver 35 lige før slutrunden, og selvom han stadig betragtes som en af de bedste på sin position endnu, kan vi nok ikke forvente ham på landsholdet når han er 39.

3. Andrés Iniesta

En af de mest legendariske spillere er Iniesta, der både er anfører for sit land og sin klub. Han var med i 2010 da de vandt og er nu med igen…men nok for sidste gang, eftersom han er 33 år gammel.

2. Zlatan Ibrahimovic

Selvom han ikke var med i kvalifikationen for Sverige, står han klokkeklar til sommer, når han vender tilbage fra sin skade i endnu bedre form end før. Han er 35 år gammel og nok ikke med igen om fire år.

1. Lionel Messi

Messi for Barcelona

Lionel Messi (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Den 30-årige spiller har aldrig vundet et  internationalt trofæ og denne sommer kan det meget vel ske. Ellers har han udtalt, at han nok ikke er med igen til næste VM om hele fire år.