I kølvandet på Andrea Pirlos udmelding om, at han går på pension, når hans kontrakt med New York City FC løber ud til december, bringer vi jeg her en liste over andre fodboldLegender, der også har lagt støvlerne på hylden i dette år: 

AF KRISTIAN PARIS

 Dirk Kuyt

Det var perfekt ofr Dirk Kuyt, da han i maj kunne fejre sin tidligere klubs første hollandske mesterskab siden 1999, Feyenomord. En afsluttende kamp, hvor han lavede et hattrick.

Hans gyldne år var dog i Liverpool, hvor han var en kæmpe fan favorit og legende.

Philipp Lahm

Lahm valgte at gå på pension, da han stadig var på toppen. Han vandt endnu en Bundesliga titel med Bayern, og den tyske landsholdsspiller var kaptajn.

Højdepunktet i hans karriere må være VM med Tyskland i 2014 og hans to Champions League trofæer med Bayern.

Francesco Totti

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Roms helt egen stjerne. Totti har tilbragt hele sin karriere i ITaliens hovedstad – over 25 år, og han spillede helt indtil han blev 40 år gammel – er desuden all time topscorer i Serie A.

Xabi Alonso

Xabi Alonso i duel mod Lassana Diarra. Årstal: 2009. (Getty Images)

En af de bedste i moderne fodbold. Han endte sin karriere som en af de mest respterede spillere i Europa, efter han opnåede legende status i flere klubber, heriblandt Liverpool, Real Madrid og til sidst Bayern München.

Han var desuden en nøglespiller i Spaniens succes under VM i 2010, hvor de blev verdensmestre for første gang.  

Frank Lampard

 (Photo by Scott Heavey/Getty Images)

Chelsea all time topscorer tog det stille og roligt i hans sidste år i professionel fodbold. Ligesom Pirlo sluttede han sin karriere i MLS for New York City FC, efter han tilbragte et år i Premier League med Man City.

Derudover var han i knap et årti en af de bedste midtbanespillere i verden og sammen med Gerrard styrede han Englands landholds midtbane med hård hånd.