Den seneste tid har det været voksende rygter om nogle af Europas største spiller, der har set deres sidste minutter for måske forlader klubben til fordel for andre, mere alternative ligaer, fx USA eller Kina. Og lige tjene de sidste penge inden pensionen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Yaya Toure

Manchester City v Crystal Palace - Premier League

Toure er angiveligt blevet tilbudt en 4 millioner kontrakt om ugen af en kinesisk klub i januars. Det afslog afrikaneren for fortsat at spille på allerhøjeste niveau i verden.

Men den ivorianske midtbanespiller for Manchester City fylder snart 34, og måske er det på tide, at den tidligere Barcelona spiller skifter fodboldmiljøet ud og prøver lykken andre steder.

Wayne Rooney

FBL-ENG-PR-ARSENAL-MAN UTD

Rooney rejste angiveligt til Kina i februar for at diskutere et potentielt skifte, der dog ikke skete – denne gang, men måske gør det det til sommer.

Hans nuværende kontrakt med de røde djævle udløber først i 2019, og det gør det en smule uklart om et skifte for englænderen allerede sker til sommer, eller han venter med det.

Den 31-årige englænder kunne måske også være interesseret i at vende tilbage til sin
barndomsklub, Everton, som han forlod i en alder af blot 16 år.

Diego Costa

Chelsea v Middlesbrough - Premier League

Diego Costa var genstand for en del transfersnak tilbage i januar vinduet, men han afviste at ville væk fra Stamford Bridge og Antonio Conte til fordel for Kina. Måske sker det igen til sommer, når transfervinduet igen åbner. Spanieren kan trods alt slutte på toppen og samtidig tjene en fyrsterlig hyre.

1. Zlatan Ibrahimovic

Manchester United v RSC Anderlecht - UEFA Europa League Quarter Final: Second Leg

Zlatans skade gør, at svenskeren med sikkerthed har spillet sin sidste kamp for United i denne sæson. Men hvad med næste?

Angriberens kontrakt udløber til sommer og det er uvist om den bliver forlænget, eller angriberen skal finde nye græsgange.

Hvis det sidste er tilfældet er den kinesiske Super League i hvert fald en mulighed. Og samtidig tjene godt…