En levende legende lever stadig i bedste velgående. Romas legende Franseco Totti er 40 år og spiller stadig. Fortsætter han næste sæson også? Her er svaret…

AF KRISTIAN PARIS 

Lige nu skal Romas legende Totti beslutte om han vil fortsætte i klubben endnu et år, eller om han går på pension. Totti har tørnet ud fra italienerne siden 1992, og er nummer to på Serie A’s all time-topscorer.

Lige nu er Tottis kontrakt dog ved at udløbe og ingen ved, om den bliver forlænget med et endnu et år til sommer.

Han holder dog stadig alle muligheder åbne… Indtil videre har angriberen vundet Serie A én gang og pokalturneringen to gange.

“Efter sommerferien kunne jeg være en del af Romas ledelse og bestyrelse”, fortalte han Canale 5. 

“Eller jeg kunne forblive på banen og spille fodbold endnu et år” 

“Jeg kunne også blive agent og prøve at finde den nye verdensmester”

(Photo by Soare/NurPhoto via Getty Images)

Totti har kun sjældent optrådt for hovedstadsklubben i denne sæson. Det er såfremt kun blevet til 11 optrædener i ligaen, hvor han har scoret to mål.

Totti har som sagt spillet professionel fodbold siden Premier League begyndelse… 1992. Herfra er det blevet til over 500 kampe, nærmere 533, og 227 mål i Serie A. Hertil kommer pokalkampe, venskabskampe. I 2013 5 maj blev han klubbens ultimative topscorer og han er som sagt, den spiller i Serie A, der har scoret næst flest mål i historien.

I 2006 kunne italieneren fejre sit første internationale trofæ i professionel fodbold. Det skete i form af triumfen ved EM i 2006. Alle husker formentlig den skandale-finale der udspillede sig mellem de to supernationer, Frankrig og Italien. I en kamp, hvor stjernen Zidane stangede en af Tottis landsmænd.