West Ham United har accepteret en aftale, der gør at klubben nu har fået en trøjesponsor. Det skriver klubben selv på deres hjemmeside. 

Det er firmaet Basset og Gold, hvis logo kommer til at pryde London klubbens ærmer frem over. Basset og Gold er et London baseret engelesk økonomi firma. De er det første firma, der kommer til at være på klubbens ærmer. Firmaet bliver også the Hammers officielle eSports partner.

West Ham er nemlig pioner og fremgangs ‘klub’, når det kommer til e Sport. De blev nemlig den første britiske klub til at annoncere et eSports hold. Det skete tilbage i 2016. Klubben har siden da været vært for adskillige turneringer inden for forskellige eSports grene.

West Ham’s newly signed striker Javier Chicharito Hernandez (C) on the substitute bench during the international club friendly soccer match between Werder Bremen and West Ham United in Schneverdingen, Germany, 28 July 2017. Photo: David Hecker/dpa

” Jeg er henrykt over at kunne annoncere vores partnerskab og aftale med Basset og Gold. Jeg glæder mig meget til samarbejdet i fremtiden. ” slog West Ham s næstforman Karen Brady fast.

” Det, der virkelig appellerede til os fra dem var, at de arbejder med engagement og har passion for klubben og vores fans. Og også for London fællesskabet som helhed. ”  fortsatte hun.

“Vores fans er hjertet af denne klub. Vi gør hele tiden, hvad vi kan for dem og når nogen forstår vores ambitioner er det blot begyndelsen til et godt samarbejde.” sagde hun også.

En talsmand fra Basset og Gold sagde følgende: ” Vi er glade for at blive partnere med West Ham United Football Club. Vi kan godt lide West Ham, fordi de behandler deres fans på en meget speciel og attraktiv måde. Det kan vi godt lide. “