I løbet af de seneste par døgn, er der blevet offentliggjort rigtig mange landsholdstrupper forud for VM-slutrunden til sommer i Rusland. 

De fleste af dem er dog godt nok kun foreløbige og midlertidige og derfor kan der sagtens nå at ske ændringer stadig. Men enkelte af dem er endelige og ikke mulige at ændre i, medmindre der er afbud eller slemme skader. Sådan en Argentinas.

Det har derfor skabt et mindre ramaskrig i den sydamerikanske nation, eftersom landets 23-mands trup, der skal til VM til sommer ikke har Inter-anføreren Maurco Icardi med på listen.

Icardi var dog godt nok med i landets 35-mands trup, der blev udtaget tidligere på måneden, men træner Sampaoli har valgt at udelade ham, eftersom han er usikker på om Inter angriberen og Juventus angriberen Paulo Dybala kan enes og trives i samme trup.

 

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Dybala er blevet udtaget sammen med Premier League angriberen Sergio Aguero. De støttes naturligvis offensivt af landets største troldmand, Lionel Messi, og væbneren Gonzalo Higuain.
Icardi, der har lavet 29 mål i 34 kampe i Serie A i denne sæson, skal dog ikke med til VM i første omgang.

Dog er West Ham midtbanespilleren Manuel Lanzini blevet belønnet for sine godt præstationer i den bedste engelske række i den forgangne sæson. Derudover er de to Premier League keepere fra henholdvis Man Utd og Chelsea, Sergio Romero og Willy Caballero, også på listen. De assisteres i forsvaret af Man City stjernen Nicolas Otamendi, der også skal til Rusland.

Målmænd: Sergio Romero, Willy Caballero, Franco Armania.

Fosvarsspillere: Gabriel Mercardo, Cristian Ansaldi, Nicolas Otamendi, Federico Fazio, Marcos Rojo, Nicolas Tagliafico, Marcos Acuna.

Midtbanespillere: Javier Mascherano, Eduardo Salvio, Lucas Biglia, Giovani Lo Celso, Ever Banega, Manuel Lanzini, Maximiliano Meza, Angel Di Maria, Cristian Pavon.

Angribere: Lionel Messi, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero.