Tottenham ser ud til at sende en spiller mod Kina. Endnu en spiller, der skifter væk fra det europæiske kontinent i slutningen af karrieren for at tjene de sidste store penge. Det er noget vi har set før. Denne gange er det så Tottenham-stjerne Mousa Dembele.

Midtbanespilleren nærmer sig meget kraftigt, ifølge det engelske medie The Sun, et skifte til den kinesiske liga Chinese Super League. Klubben, der er interesserede i Totteham-stjerne er Beijing Sinobo Guoan, der håber at kunne tilknytte ham inden for den nærmeste fremtid. Ifølge førnævnte medie har de haft den belgiske landsholdsspiller i kikkerten siden februar. Og ser nu ud til at gøre rygterne til alvor.

På det tidspunkt afviste Tottenham at sælge den tidligere Fulham-spiller til den kinesiske storklub, men de har tilsyneladende et andet syn på sagen, i skrivende stund. Dembeles kontrakt udløber med London-klubben næste sommer, og det betyder, at 31-årige Dembele frit kan forhandle med andre klubber om nye aftaler, når vi kommer på den siden af nytår. Af den grund kan det være en god ide at sælge ham nu, hvis man i Tottenham  vil have penge for ham. For ellers kan han skifte gratis væk til næste sommer.

Kæmpe løn

Tottenham-stjerne kan, såfremt han skifter, angiveligt se frem til en ugeløn på omkring 150.000 danske  kroner. Overgangssummen skulle eftersigende ligge på mellem 70-90 millioner danske kroner.

Den kinesiske klub er et topklub i den bedste kinesiske række, og med tilgangen af Dembele og måske andre spillere. Ja, så ville klubben være en seriøst kandidat til at tage mesterskabet. Af andre spillere nævnes også Renato Augusto. Som en mulig transfer.

Dembele ser ikke ud til at være en del af Tottenham særlig meget. Træner Pochettino ønsker ham ikke som en del af førsteholdet. Han får få indskiftningstjanser og ligner en mand, de er er færdig. Færdig på topniveau. Og derfor kunne et skifte væk være en god ide. Så får han mere spilletid. Og nogle flere penge på kontoen.