Real Madrid havde en formidabel sidste sæson, hvor de brød Barcelonas dominans og vandt La Liga for første gang i fem år. Derudover vandt de Champions League for anden gang på tre år. 

AF KRISTIAN PARIS

Den succesfulde sæson kunne meget overraskende lade sig gøre selvom en af klubbens helt store stjerner, Gareth Bale kun var med i lige under halvdelen af kampene i sæsonen. Nu er den gal igen.

Real Madrid har nemlig afsløret, at det ser ud som om deres walisiske landsholdsspiller er ude i flere uger på grund af en skade i læggen.

Los Blancos annoncerede det via deres egen officielle hjemmeside tidligere på ugen, efter angriberen havde fået et slag på den venstre læg i sidste weekend. De skrev også, at Bale er ude  i mellem 10 og 15 dage. Det bekræfter avisen AS også.

– Efter vi har foretaget flere tests på Gareth Bale, er han blev diagnosticeret med en muskelskade i sin venstre læg. Hans genoptræning vil blive overvåget skarpt.

 (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Bale skulle ellers have været med sit land til landskampene i slutningen af denne uge, hvor Wales møder Georgien  og Irland i VM kvalifikationen til næste sommer. Landet går efter at komme med til deres første VM slutrunde i 60 år.

Den 28-årige spiller humpede ud i REal Madrids opgør mod Borussia Dortmund i Champions League, som de vandt med 3-1. Det betød også, at han ikke var tilgængelig i klubbens La Liga sejr på 2-1 over Espanyol.

Flere kilder sår lige nu tvivl om længden af Bales skade. De hævder, at han er ude i mere end to uger, og at skaden er mere alvorlig end som så.

Klubben har dog selv sagt, at de regner med, at han kan spille igen omkring den 25. oktober mod Fuenlabrada ellerden 29 oktober mod Girona i Copa del Rey og La Liga.