Arsenal har netop sikret sig Alexandre Lacazette for omkring 550 millioner og han bliver derved London klubben – og Wengers – dyreste signing nogensinde. Men klubbene er ikke færdig endnu. Læs med nedenunder. 

AF KRISTIAN PARIS

Arsenal er ifølge flere medier nu også blevet en del af den heksejagt, der i øjeblikket er efter Southamptons anfører og midterforsvarer Virgil van Dijk. Ligeldes er Chelsea, Liverpool og Manchester City også.

 

Og selvom Liverpool tidligere på sommeren fik sig noget af en forskrækkelse, da Klopp og co.
angiveligt prøvede at lokke spilleren til Anfield uden en reel accept fra klubbens arbejdsgiver,
Southampton, er de angiveligt stadigt overbevist om at bringe den solide forsvarer til klubben
denne sommer.
Det hævder the Sun.
Arsenal manager, Arsene Wenger, is interested in Van Dijk

Men det er mere Arsenals interesse i spilleren, der interessant. For Wenger og Arsenal har faktisk et yderst sundt forhold til van Dijk arbejdsgiver. De to klubber har nemlig tidligere handlet sammen, når London klubben har købt stort ind hos rivalerne og blandt andre hentet Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain og Calum Chambers.

Og i kølvandet på nyheden om, at Mertesacker stopper efter næste sæson, behøver de evige nummer fire nemlig en ny midterforsvarer til startelleveren. Især, hvis Wenger ønsker at bibeholde den succes hans formationsskifte til 3-5-2 medførte i slutningen af den forgangne sæson.

Og dog, for van Dijk kommer angiveligt til at koste en hvilken som helst klub omkring  600 millioner. Det vil betyde, at Arsenal skal slå deres egen transferrekord (der er netop er blevet sat) som var på 500 millioner for angriberen Alexandre Lacazette fra Lyon.

Og Arsenal har faktisk heller ikke Champions League fodbold på programmet i denne sæson, og det kan gøre det endnu svære for klubben at tiltrække en så stor en spiller. DErfor må man også betragte de andre bejlere, Manchester City og Liverpool som førstevalg for spilleren forud for 17/18 sæsonen.