De fleste fodboldhold har et par spillere, der er de mest væsentligt for holdets præstationer. Det kan være en anfører eller en angriber, der laver alle målene. For Chelseas vedkommende kan man diskutere, hvilke spillere det er. Måske er det angriber Alvaro Morata oppe foran eller midtbanegeneralen N’Golo Kante, der bryder alle boldene på midtbanen. Eller måske Victor Moses, der spiller wingback. I og med de alle tre er skadet, har træner Antonio Conte i hvert fald et problem fremadrettet. 

Af David Paris 

Chelsea har fået endnu et navn på skadeslisten. Nigerianeren Victor Moses må se fodbold fra sidelinjen de næste lange stykke tid. Og det tegner ikke godt. Det engelske medie The Telegraph skriver, at han formentlig er ude i en måned. Moses er den tredje Chelsea-spiller på to uger, der har fået en forstræknings skade. De andre to er angriber Alvaro Morata og N’Golo Kante. Sidstnævnte blev skadet i landskampspausen, da han var i kamp for det franske landshold.

Kilder siger, at sandsynligheden for at Morata er tilbage i onsdagens Champions League-kamp mod Roma, er stor, mens den tidligere Leicester City-spiller N’Golo Kante er ude resten af oktober måned.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Moses forstræknings skade i låret betyder altså, at London-klubben er uden den lynhurtige wingback i de næste seks kampe, inklusiv rival-opgøret mod Manchester United den 5. november. Moses forcer er hurtigheden og dribleevnen og hans indlæg i boksen til netop Morata er ofte meget præcise og akkurate. Det kommer The Blues til at savne og spørgsmålet er så, hvilken spiller, der erstatte Moses, der tidligere har spillet i Stoke City og Wigan Atheltic.

Et bud er kantspilleren eller backen Zappacosta, der i sommers blev hentet i Torino. Et andet bud er, at bruge Cesar Azpilicueta på wingbacken og så bruge Luiz, Rudiger og Cahill som de tre midtstoppere.