Af Anders Lang Jensen

Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel har stået fantastisk for engelske Leicester, men et skifte til en større klub denne sommer kan ligge i kortene. Og et skifte i fars fodspor til Manchester United er nu måske tættere på end før.

Getty Images

Først vil the foxes, der på utrolig vis sikrede det engelske mesterskab i forrige sæson, dog sikre sig en afløser først. Det drejer sig om den kroatiske målmand Lovre Kalinic, der ifølge engelske The Sun er manden, der skal afløse danskeren. Men først, når transferen er officiel, er Leicester klar til at sælge til Manchester United.

Den kroatiske målmand spiller til daglig hos belgiske Gent, og Leicester er ifølge avisen i forhandlinger med Kalinic, men små formaliteter mangler dog stadig, før Schmeichels drømmeskifte til Old Trafford kan gå igennem, og Leicester vil give grønt lys til dette.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

For nylig rundede danske Schmeichel sin sjette sæson hos Leicester City, og enden på det lange eventyr med den engelske eventyr-klub kan altså snart se sin ende. Ifølge Sun ligner David De Gea mere fortid end til at blive på Old Trafford, og den danske keeper er Mourinhos favorit som erstatning.

Udover et salg af Schmeichel og et køb af den kroatiske keeper har Leicester netop også hentet Sevillas stjerne Vicente Iborra hos den spanske storklub. Den stærke centrale midtbanemand kostede ifølge avisen omkring £12m, hvilket er omkring 100 mio. kr.