premier League er af mange kendt som verdens bedste liga. Og i England spiller da også nogle af verdens bedste spillere.
Der bliver hver vinter og sommer spenderet vanvittige summer på vanvititge nyindkøb. Og nu er det altså tid igen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpool og Tottenham Hotspurs ser ud til at være favoritter i jagten på Young Boys’ midtbanespiller Denis Zakaria. Det bekræfter det schweiziske medie Blick.

Den 20-åriges ydelser er angiveligt meget efterspurgt i nordlondon og i den røde del af Liverpool, hvorfor de to klubber angiveligt vil gøre alt for at skrive under med spilleren til sommer, når transfervinduet endnu en gang åbner.

Denis Zakaria begyndte sin karriere i Servette, tæt på Genoa i Italien, hvor han har spillet sig op i gennem rækkerne til førsteholdet, hvor et skifte til de schweiziske giganter Young Boys ventede.

Det har ført interesse fra Europas fodboldelite til midtbanespilleren og klubben.

akara

Efter en succesfuld debutsæson i Schweiz, blev Zakaria også ringet op for første gang af den schweiziske landsholdstræner før EM i 2016. Pt står spilleren noteret for flotte tre kampe for hjemlandet – et resultat af sin stamplads hos klubholdet Young Boys.

Zakarias spillestil bliver faktisk ofte sammenlignet med den tidligere Premier League spiller og nuværende legen, Patrick Vieira. Det sker eftersom den unge landsholdsspiller er unaturlig stor af natur og har en aggressiv og til tider smule voldelig holdning til, hvordan fodbold skal spilles.

Borussia Moenchengladbach v YB Bern - UEFA Champions League Qualifying Play-Offs Round: Second Leg

Men der er angiveligt hårdt konkurrence om spilleren, eftersom de to Premier League klubber Liverpool og Tottenham forventes at jagten den 20-årige landsholdsspiller hele sommeren.

Ifølge Blick vil Young Boys kun kræve omkring 85 millioner for den talentfulde spiller. Faktisk er klubber som Bayern Leverkusen og Mönchengladbach, Schalke 04 alle interessede i den unge spiller.