De færreste var nok klar over, at den engelske klub var vild med Portugal. Klubben har dog hentet hele to spillere fra landet her til formiddag. Det bekræfter klubben selv. 

Det drejer sig om Nottingham Forest, der spiller i den næst bedste engelske række, the Championship. De bekræfter selv, at de har hentet den portugisiske duo Joao Carvalho og Diogo Concalves fra Benfica.

Klubben var Portgual er blevet enig med Forest om en pris på Joao Carvalho på omkring 130 millioner kroner. Derudover har han bundet sig til englænderne for de næste fem år.

(Photo by Tony Marshall/Getty Images)

Den anden fra Portugal, Diogo Concalves, kommer til the Championship på et sæsonlangt lån. Dog har klubben mulighed for at gøre aftalen permanent, når næste sæson er slut.

I et interview med klubbens eget officielle website slår Carvalho og Concalves følgende fast.

Joao Carvalho: ” Jeg er meget glad for at komme til denne klub” , mens Diogo Concalves sagde følgende om aftalen: ” Forhåbentlig er fansene bag holdet og det kan hjælpe os med at rykke op i næste sæson. ”

Portugisere har succes i the Championship

Alt i alt var de to fra Portugal dog enige om, at skiftet er en god mulighed for dem begge at vise sig frem. Nu venter og glæder de sig bare til, at sommerens pause er ovre og de kan komme i kamp i den nye sæson. Og det samme gør fansene, der er ederspændte efter at se klubbens nyindkøb i aktion for første gang.

Signingen af de to 21-årige stjerner er et kæmpe kup for Forest. De to skal nemlig hjælpe med at gøre Wolverhampton successen efter i næste sæson. De hentede jo sidste de portugisiske stjerner Ruben Neves og Ivan Cavaleiro, Helder Costa og Diogo Jota.

Klubben har netop også ansat Aitor Karanka, der skal være manager for klubben i næste sæson.