Den velspillende Manchester City-back Kyle Walker mener ikke at englands chancer ved VM-slutrunden til sommer, er ret god. Da England har gode spillere, men de fleste er ikke så gamle og derfor ikke super erfarne.

Af Lasse D. Drescher

27-årige Kyle Walker spiller til dagligt for Manchester City, og den engelske back har været super velspillende. Det hele startede for Kyle Walker, da han slog igennem hos den engelske storklub Tottenham.

(Photo: Getty Images)

Kyle Walker har ifølge mediet 101greatgoals stadig vist kæmpe niveau, efter skiftet til Manchester City. Det forventes også at Manchester City-spilleren er ret sikker, i sin jagt på en plads i englands VM-trup, til slutrunden i Rusland.

Dog er der tydelig tvivl at se, fra den engelske højreback. Det hænger ifølge mediet også sammen med at England har haft store problemer, ved de seneste par EM og VM slutrunder, hvor de har underpræsteret fælt.

Kyle Walker udtaler følgende til mediet:

“Der skal et mirakel til, hvis vi skal vinde slutrunden. Vi har gode spillere, som gør det godt i den bedste liga i verden. Vi har dog ikke så meget erfaring om at komme langt ved slutrunder.”

Det engelske landshold forventes at stille op i en ret ung opstilling, med flere unge stjerner fra Premier League. Angrebet forventes at primært skulle bestå af Harry Kane, Dele Alli, Jesse Lingard, Marcus Rashford og Raheem Sterling.

I forsvaret er der så spillere som Danny Rose, John Stones, og Kyle Walker som de spillere der virker som sikre førstevalg. På midtbanen forventes det så at spillere som Eric Dier, Jordan Henderson.

Flere medier og eksperter forventer at England godt kan få en solid slutrunde, eftersom deres trup ser super stærk ud. Men et gennemgående muligt problem, er det med at de store stjerner hos landsholdet er unge, og ikke så erfarne med hensyn til store slutrunder.

Læs også: Real Madrid-profil er eftertragtet: Dog er frikøbsklausulen ekstremt høj