Chelsea har haft en noget turbulent sæson med en hel del spillere, der har præsteret langt under hvad man er vant til. En af de stjerner, der blev hentet inden sæsonen ser nu ud til at være på vej ud af klubben igen. Det drejer sig om Radamel Falcao, som har haft 18 turbulente måneder i England, hos henholdvis Manchester United og Radamel Falcao.

De fleste regnede med, at Falcao ville blive i Chelsea indtil sommer og så vende tilbage til Monaco, eller skifte til en klub Kina eller USA, men nu sker der eftersigende noget her i de sidste timer af januars transfervindue.

falcao

I følge den engelske journalist hos The Telegraph, Matt Law, så er Falcao netop nu i Madrid for at færdiggøre et noget chokerende skifte. Han skulle i følge Matt Law være på være meget tæt på et skifte tilbage til Atletico Madrid.

Falcao havde sin storhedstid i Atletico Madrid, hvor han bankede mål ind på stribe. Mange havde dog ikke forventet, at Atletico var interesserede efter hans lange periode med dårlige præstationer.

Chelsea har hentet Alexandre Pato på en lejeaftale og det har nu angiveligt banet vejen for Falcaos skifte. Han er sammen med hans agent, Jorge Mendes i gang med forhandlingerne med Atletico Madrid. Tiden løber hurtigt, men rygterne siger, at Atletico regner med at kunne lukke handlen hurtigt.

Falcao fylder snart 30 og han har i sine 18 måneder i England kun scoret 5 mål, så det må i sandhed siges, at være noget af et sats fra Atletico Madrids side. Det må i den grad siges, at mirakelmageren af en agent, Jorge Mendes, ser ud til at slå til igen, hvis han formår at få skippet Falcao afsted til Madrid.