Englands landstræner Gareth Southgate har angiveligt bedt en af sine spillere om at komme i bedre form  – ellers kan han ikke være med på landsholdet. 

af kristian paris

Den britiske avis the Sun skriver, at Gareth Southgate har bedt Evertons keeper, Jordan Pickford om at steppe up og komme i bedre form, hvis han har lyst til at være Englands førstekeeper, når slutrunden rammer verden til sommer i 2018 i Rusland.

Lige nu er det i følge samme avis meget uklart, hvem der er førstevalget på målmandsposten i den engelske landsholdslejr. Der er nemlig tre spillere i spil(haha):

Den første er legenden Joe Hart, der længe har været det ubestridte førstevalg på posten. Men efter hans nedtur og skifte væk fra Premier League er det gået ned ad bakken. Flere eksperter mener også, at det er tid til at lade de unge og  nye kræfter komme på banen.

De to andre kandidater er Jordan Pickford, der skiftede Sunderland ud med Everton i sommers – han blev den dyreste engelske keeper nogensinde. Hans konkurrent er unge Jack Butland fra Stoke, der længe har vist gode takter i den hvid-og-rødstribede trøje.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Det er som sagt uklar, hvem af de tre, der kommer til at starte i målet, når VM bliver skudt igang for Englands vedkommende den 18. juni mod Tunesien.

Men hvis Pickford ønsker at være en af muligheder skal han i følge southgate ændre sin kost og livsstil for at komme i bedre form, blive mere smidig, og bare udstråle vindermentalitet mere.

Pickford kom til Everton i sommers for omkirng 300 millioner kroner og har siden da holdt seks clean sheets og lavet 62 redninger. Han fik sin debut for det engelske landshold tidligere på året i November, der landet mødte Tyskland.