United har i mange år haft en af verdens bedste keeper. Ja, faktisk har de været godt besat på målmandsposten de seneste mange årtier. Og det betyder naturligvis, at der altid er andre klubber, der er interesseret i de gode præstationer fra de respektive keepere. 

AF KRISTIAN PARIS

David de Gea har i et halvt årti været det ubestridte førstevalg på Old Trafford. Selvom han virkede en smule usikker i de første to sæsoner i Manchester har han nu taget Premier League og resten af Europa med storm. Han har fejet al modstand af vejen – den eneste reelle modstand, der har været var nok danske Anders Lindegaard under Sir Alex Ferguson.

Men selvom de røde Djævle ikke giver spilletid til mange andre keepere på førsteholdet, kan der sagtens gemme sig nogle talenter eller to i ungdomsrækkerne.
Andenkeepere under de Gea har blandt andet været Barcelona legenden, Victor Valdes, argentinske landsholdskeeper Sergio Romero og spilleren fra Uniteds ungdomsakademi, Sam Johnstone, der også har været inde omkring det engelske landshold.

Men lidt længere nede i rækkerne gemmer der sig for mange en ret ukendt ung keeper; Dean Henderson, der til daglig er udlejet til Shrewsbury Town, der spiller i den tredje bedste række i England, League One, hvor de ligger nummer 1.

. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Nu skriver det britiske medie Daily Mirror, at hele 14 klubber er interesseret i den blot 20-årige keeper, der har leveret gode præstationer under sit lejeophold i League One.

Deriblandt er storklubber som Arsenal, Chelsea og Tottenham fra Englands bedste række. Ligeledes meldes ungdomstalentfabrikken Benfica i Portugal også interesseret i den engelske U21-landsholdsspiller.

Englænderens kontrakt med Manchester United udløber næste sommer, og hvis han ikke vælger at blive i Manchester, er der i følge mediet mange muligheder; 14 af slagsen.

Men chancen for at slå David de Gea af som førstevalg er nok ikke ret stor, hvorfor han faktisk kunne overveje at forlade Old Trafford.