Penge er ikke længere et problem i fodbold, i hvert fald ikke for den fransk hovedstadsklubben PSG, der i øjeblikket bogstaveligt talt svømmer i penge. Her kommer endnu en handel:  

AF KRISTIAN PARIS

Klubben har netop hentet Neymar som den dyreste spiller i fodboldens historie nogensinde for godt og vel halvanden milliard.

Nu er de  på vej til at bruge endnu flere penge. Men denne gange er det for at beholde en spiller og ikke købe ham.

French Football hævder nemlig, at hovedstadsklubben har tilbudt den italienske midtbanespiller Marco Veratti en ny lukrativ aftale, der skal holde ham i Liguea 1 for de næste fem sæsoner.

Landsholdsspilleren står nemlig til at få hele 90 millioner om året – en betydelig ændring i forhold de 50 millioner han fik i sin sidste kontrakt med klubben.

Kontraktforlængelsen kommer ovenpå en masse rygter, der ellers handler om, at Veratti er på  vej til netop Barcelona, der længe har været interesseret i spilleren, der på mange måder bliver sammenlignet med den italienske legende Andrea Pirlo.

. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Veratti gik tidligere på ugen ud for at bekræfte, at han ønsker at blive i klubben på trods af massive spekulationer fra diverse fodboldmedier henover sommeren.

Veratti slog samtidig også fast, han kun ønskede at blive i klubben, hvis der denne sommer kom højt profilerede spillere til klubben – og det har der i hvert fald gjort med transferen med Neymar.

Dog har PSG selv hævdet, at de faktisk ikke er ‘i mod at sælge Veratti ‘ til Barcelona på et tidspunkt. Det bliver der dog ændret på nu, hvor spilleren har skrevet under på den meget lukrative aftale.