Den tidligere Barcelona manager Luis Enrique kræver angiveligt et meget stort transferbudget, hvis han skal skifte til Arsenal som efterfølger til klubbens mangeårige legendariske manager, Arsene Wenger. 

Spanieren kræver i følge flere medier at kunne handle for hele 1,5 milliarder kroner til sommer, hvis han altså skal være Arsenals nye frontfigur i den kommende sæson.

Enrique har siden det blev offentligt kendt, at Wenger stopper i Arsenal til sommer, været rygtet til som manager i den engelske hovedstadsklub.
Den britiske avis the Sun skriver, at Enrique kræver det absurd høje transferbudget . Det gør han fordi han mener, at Arsenal truppen skal forbedres betydeligt med nyindkøb, hvis de på et tidpsunkt skal gøre sig forhåbninger om at spille med i toppen af Premier League og dermed også mesterskabet igen.

Derudover slår han også fast, at hvis han blev træner i The Gunners ville han med det samme prøve at hente Roma midtbanespilleren Radja Nainggolan til klubben.

. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Det rygtes også, at hvis Enrique tager over i klubben, skulle han ville erstatte hele bagkæden med nye spillere, deriblandt Dortmunds midtstopper og centrale spiller Sokratis, der er på vej ud af truppen i den tyske klub.

Men hvem, der end komme til at være manager i Arsenal, skal der nok komme nogle udskiftninger på det sportslige plan. I vinters kom man af med Alexis Sanchez til konkurrenterne fra Man United, samtidig med man fik Mhkatariyan ind i truppen – en spiller, der ikke har vist sit værd endnu.

Derudover har der også floreret rygter om, at den tyske landsholdsspiller Mesut Özil skulle være klar til at forlade the Gunners for at søge nye græsgange. Angiveligt står flere Bundesliga klubber kar til at hente tyskeren tilbage til hjemlandet.