Den mest oplagte at tage med på denne liste er Mo Salah, der lige havde et smut i Serie A inden han blev Premier League topscorer – men ikke for Chelsea. Læs om de 7 andre her 

1. Mohamed Salah

Som sagt er han Premier League topscorer. Siden han skiftede Roma ud med Liverpool har han taget Premier League storm og han har i den grad taget revanche fra sin tid i Chelsea.

2. Kevin De Bruyne

En af de bedste midtbanespillere i denne sæson. Men han spiller ikke for Chelsea. Desværre.

Han blev købt af klubben i 2012 og tilbragte resten af sæsonen på lån i Werder Bremen. Han fik sin debut i 2014 før han blev solgt til Wolfsburg, hvor han et år senere blev udnævnt til årets spiller i Bundesligaen.

Nu med 12 mål og 19 assists ærgrer Mourinho sig nok over, at de solgte ham videre og ikke troede på ham.

3. Kylian Mbappe

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Det 19-årige wonderkid der lige nu er på  udlån i PSG fra Monaco, har faktisk kun spillet i de to klubber. Men det kunne have været meget anderledes, hvis Chelsea havde unge Mbappe, da han kun var 10 år gammel.

Nu spiller han for den største franske klub i verden og har en værdi på 1,7 milliarder kroner.

4. Romelu Lukaku

. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

De fleste ved nok, at Lukaku en gang spillede for Chelsea. Han fik kun 10 kmape for klubben, fordi han i stedet blev udlejet til andre Premier League klubber. I  sommeren 2014 skiftede han til  Everton og nogle år efter var Chelsea så alligevel interesseret. Det ville Lukaku ikke og i stedet skiftede han til Manchester United for 700 millioner kroner. Indtil videre har han lavet 29 mål for dem.

5. Filipe Luis

Den brasilianske landsholdsspiller blev hentet som erstatning for Ashley Cole i sommeren 2014. Men efter kun 15 kampe for Chelsea skiftede han tilbage til Atletico Madrid et år senere – i stedet tog Cezar Azpiliucueta over.

6. Radamel Falcao

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Efter en skuffende sæson i Man Utd som lejesvend skiftede han også på lån til Chelsea i sommeren 2015. Siden da fik han ti kampe for klubben med blot et mål til følge. I 2016 skiftede han dog tilbage til Monaco, hvor han siden har vundet Ligue 1 og lavet 21 mål i 29 kampe.

7. Luke Shaw

Den London fødte forsvarsspiller voksede op som Chelsea spiller, men blev ikke tilbudt en plads på akademiet i London. I stedet skiftede han til Southamptons berømte akademi og resten er siden historie. Siden skiftet til Man Utd har han spillet 39 kampe for klubben.  

8. Juan Cuadrado

 (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Cuadrado kom til Chelsea fra Fiorentina i februar 2015, da Salah skiftede til Roma. Siden da han har været en stabil spiller for Juventus, hvor han vundet Serie A to gange.