Efter Liverpool i oktober hentede Jürgen Klopp til Anfield, så troede Liverpool at man ville komme ud af den krise som der var under Brendan Rodgers, og Liverpool håbede på at kunne begynde at kravle op i tabellen. Der var gode tegn i sigte, da Liverpool slog Manchester City med 1-4 og Southampton med 1-6. Men så begyndte der at komme slinger i valsen, og Liverpool startede med at tabe til Newcastle 2-0, og fik efterfølgende en lussing af Watford på 3-0. Og senest tabte Liverpool 2-0 til West Ham United. Efter de skuffende resultater ligger Liverpool nummer otte i Premier League, det er kun to pladser højere i tabellen end Rodgers var da han blev fyret.

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 30:  (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Brendan Rodgers manager of Liverpool during a Press Conference at Melwood Training Ground on September 30, 2015 in Liverpool, England.  (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Så derfor kan fans og tilskuere godt tænke, er Klopp bedre end Rodgers?

Telegraph har lavet nogle statistikker hvor de sætter Jürgen Klopp og Brendan Rodgers op i mod hinanden.

De har begge formået at få et gennemsnit på 1,5 point per kamp. Klopp har vundet 41% af sine Premier League kampe, mens Rodgers vandt 36%. Brendan Rodgers blev beskyldt for at have ødelagt Liverpools defensive spil, da der er i gennemsnitligt er gået 1,3 mål ind per kamp. Efter Klopp er kommet til Liverpool er det ikke blevet meget bedre, det er dog faldet til knap 1,2.