Zinedine Zidane valgte for kort tid siden at stoppe i Real Madrid. Men hvor skal Zidane så være træner henne? I følge en af Zidanes landsholdskollegaer kunne det meget vel blive i Premier League. 

Efter at have været træner i Real Madrid i tre sæsoner, har Zidane valgt at stoppe. Det blev til tre fantastiske sæsoner, hvor han næsten vandt alle de turneringer, han var med i. Blandt andet blev det til tre Champions League-trofæer.

MADRID, SPAIN – APRIL 11: Zinedine Zidane, Manager of Real Madrid looks on prior to the UEFA Champions League Quarter Final Second Leg match between Real Madrid and Juventus at Estadio Santiago Bernabeu on April 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Men hvor skal Zidane så være træner henne?

I følge den tidligere Arsenal-spiller Robert Pirez, der spillede sammen med Zidane på det Franske Landshold, så kunne den dygtige træner sagtens være at finde i Premier League i næste sæson.

“Jeg tror, at det er gode nyheder, at han forlod Real Madrid. Han elsker nye udfordringer”, forklarede Pires til Sky Sports.

“Han er ambitiøs, og jeg tror, at han finder en god løsning, og at han finder en ny form for fodbold. For som man ved, er Premier League og La Liga ikke samme slags fodbold. Hvis han vil prøve Premier League, finder han en ny klub, det er ikke noget problem for ham. ”

Zidane er også blevet sat i forbindelse med tjansen som fransk landstræner. Men det franske fodboldforbund har givet klart udtryk for, at Didier Deschamps fortsætter som fransk landstræner til mindst 2020. Dermed er der lange udsigter til det job for Zidane

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/sportsdirektoer-delaney-vil-loefte-hele-holdet/

Sportsdirektøren kommer med sine planer om Delaney i den kommende sæson. Delaney, der skiftede til Dortmund i går.