Der har været massiv interesse i den danske offensivspiller Christian Eriksen i de seneste mange år efterhånden. Og med den meget omtalte historie, med problemer i forhandlingerne om en forlængelse af aftalen mellem Tottenham og danskerens lejr, har der været øget interesse i den 24-årige dansker. Det skriver mediet Foot-Sur 7.

Af Anders Lang Jensen

LONDON, ENGLAND - AUGUST 27: Christian Eriksen of Tottenham Hotspur (L) reacts during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane on August 27, 2016 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Photo by Julian Finney/Getty Images

Men al snakken om Eriksen og Spurs er nu ovre, da danskeren er blevet belønnet med en god og attraktiv kontrakt hos London-klubben. Hvilket skyder alt kritik og undren ned, omkring Eriksens situation i det engelske.

Ifølge det franske medie, var selveste PSG ude med snøren, efter den teknisk begavede dansker. Der skulle være tale om et hemmeligt bud efter danskeren, som skulle have været det helt store transferønske denne sommer, for den franske mester-klub.

Den 24-årige skrev i stedet under på en forlængelse med Tottenham, og PSG hentede andre offensive kræfter ind, på deres stjernespækkede mandskab. Så derfor har vi alle stadig fornøjelsen af at se, den danske kreatør i den bedste liga i England.